OVER ONS

Machinefabriek Delwi/Groenink is al vele jaren de partner voor opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. En dat is logisch want kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn immers belangrijke elementen. De huidige tijd vraagt om een actieve en dynamische houding van toeleveranciers. Co-makership als uitgangspunt met kwaliteit en betrouwbaarheid als fundament.

Machinefabriek Delwi/Groenink neemt daarom nog die extra stap en denkt mee. Over de toepassing van het product, over de mogelijkheden om slimmer en intelligenter te ontwerpen, over de kansen om te besparen op materiaal en uren. Dat kan alleen door de samenwerking en synergie tussen gemotiveerde medewerkers en moderne machines en systemen.

Machinefabriek Delwi /Groenink beschikt over een grote ervaring met de toelevering van componenten, onderdelen en speciale projecten. Daarnaast behoren machine -en apparatenbouw en het bouwen van complete installaties tot het vakgebied.

Expertise en ervaring op het gebied van lassen, verspanen en frezen worden gecombineerd met een geavanceerd machinepark. Hiermee kunnen de meest uiteenlopende werkzaamheden worden uitgevoerd. De mens blijft daarbinnen voortdurend een centrale rol spelen. Daarom worden onze gemotiveerde medewerkers voortdurend geschoold, zodat kennis en deskundigheid op verschillende terreinen altijd actueel is.

De bedrijfshallen van Machinefabriek Delwi/Groenink beslaan een oppervlakte van 11.000 m2. Door de efficiënte indeling is er een perfecte logistieke routing voor de verschillende bewerkingen en de samenstelling van componenten, halffabricaten en projecten. Van groot belang daarbij is de ver doorgevoerde automatisering. Door de koppeling tussen CAD en CAM alsmede de inzet van robots voor automatisch lassen, onderscheidt Machinefabriek Delwi/Groenink zich niet alleen door een voorsprong in techniek en kwaliteit, maar ook door een versnelling van het productieproces. Door deze combinatie is Delwi/Groenink in staat te kunnen concurreren met producenten en producten uit Oost-Europa en het Verre Oosten.

In 2017 en 2018 hebben we onze disciplines en werkvloer nogmaals uitgebreid. Het pand marssteden 27 en 29 aan het bestaande toegevoegd en nog 2,1 hectare grond erbij gekocht. Er is een geheel nieuw concept ontwikkeld en dit maakt Delwi Groenink echt UNIEK ……

19922019
0
jaar ervaring
0
m2 productievloer
0+
werknemers
19922019

U BESPAART

  • TIJD : interne planning wordt volledig op elkaar afgestemd

  • GELD : geen transport bewegingen meer tussen de verschillende leveranciers

  • ENERGIE : Wij nemen u alle werk uit handen

Onze missie & visie

  +31 (0) 53 428 56 50

0
jaar ervaring
0
m2 productievloer
0+
werknemers

ALLES ONDER ÉÉN DAK

In 2018 hebben wij een nieuw concept ontwikkeld waarbij alle disciplines onder één dak kunnen worden uitgevoerd. Engineering, lasersnijden, kanten, zagen, verspanen, lassen, robotlassen, coating en montage worden bij dit unieke concept gecombineerd. Resultaat is dat u tijd, kosten en energie bespaart!

Alle disciplines