Over ons

Machinefabriek DelwiGroenink is al vele jaren dé partner voor opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Dat is logisch, want kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn belangrijke elementen in de productie van metaalproducten. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om onze klanten flexibiliteit en technische expertise te bieden. Co-makership is essentieel, wat ideaal samengaat met onze ‘Alles onder één dak’ productie!

Machinefabriek DelwiGroenink neemt daarom een extra stap en denkt graag met u mee. Zo adviseren we u graag over de toepassing van uw product, over mogelijkheden om slimmer en intelligenter te ontwerpen of over kansen om efficiënter te produceren. Dit is alleen mogelijk door de nauwe samenwerking tussen onze gemotiveerde medewerkers en onze moderne machines en systemen!

Ons ‘Alles onder één dak’ concept verkort niet alleen de doorlooptijd van de productie, maar neemt ook een deel logistiek risico bij u weg. Daarnaast maakt DelwiGroenink logistiek transport tussen verschillende bedrijven overbodig, wat ervoor zorgt dat u naast tijd, geld en risico ook CO2-uitstoot bespaart!

Expertise en ervaring

Ons bedrijf beschikt over een grote ervaring betreft de toelevering van componenten, producten en speciale projecten. Daarnaast behoren ook machine- en apparatenbouw tot ons vakgebied. DelwiGroenink heeft expertise en ervaring op een breed vlak van metaalbewerking, namelijk van engineering, lasersnijden, robotlassen en poedercoaten tot de montage van producten. Dit alles is mogelijk voor zowel grote, zware producten als voor kleine, zeer gedetailleerde producten. De combinatie van bewerkingen die wij aanbieden met ons ‘Alles onder één dak’ concept maakt ons een zeer flexibele partner!

Onze machinefabriek

Ons huidige bedrijfsterrein beslaat een oppervlakte van 11.000 m2. Doordat onze machinefabriek zo efficiënt mogelijk is ingericht, heeft DelwiGroenink een perfecte logistieke route voor de productie van uw producten. Onze ver doorgevoerde automatisering speelt hierbij een grote rol. Door de koppeling tussen CAD- en CAM-systemen en ook door de inzet van robots voor automatisch lassen, onderscheidt Machinefabriek DelwiGroenink zich van andere machinefabrieken. Ons geoptimaliseerde productieproces zorgt ervoor dat DelwiGroenink kan concurreren met producenten uit bijvoorbeeld Oost-Europa of Azië!

Alles onder één dak

In 2017 en 2018 hebben wij onze disciplines en werkvloer nogmaals uitgebreid. Hierbij hebben we de panden aan de Marssteden 27 en 29 aan ons bestaande terrein toegevoegd. Daarnaast hebben we ook een extra 2,1 hectare grond erbij gekocht. We hebben een compleet nieuw bedrijfsconcept ontwikkelt waarbij we alles onder één dak kunnen produceren, wat DelwiGroenink echt uniek maakt!

1992Nieuwe-Pand-Zonnepanelen-Delwi-Groenink
0
jaar ervaring
0
m2 productievloer
0+
werknemers

U bespaart

  • Tijd : Onze interne planning is volledig op elkaar afgestemd

  • Kosten : Transport bewegingen tussen verschillende leveranciers overbodig

  • Energie : Wij nemen u alle werk uit handen

  • Transport : Een duurzame keuze voor uw metaalproductie