MISSIE

“Delwi Groenink is een echte partner in het produceren en samenstellen van componenten tot eindproducten, uniek door lijnproductie waarbij disciplines als engineering, lasersnijden, robot lassen, poedercoating en montage onder één dak worden verricht.”

VISIE

“Delwi Groenink wil zich onderscheiden in kwaliteit, efficiëntie en innovatie door een interactieve samenwerking met klanten en diversiteit in productie aantallen en formaten. Dit doen wij door te investeren in vakmensen, automatisering en robotisering, waarbij een betrouwbare en verantwoorde manier van produceren centraal staat.”

KERNWAARDEN

FAMILIEBEDRIJF

Familiebedrijf DelwiGroenink is al sinds 1992 actief op het gebied van metaalbewerking. Twentse nuchterheid, gecombineerd met ondernemerschap en een informele, open sfeer dragen bij aan de groei en het succes van ons bedrijf.

BETROUWBARE PARTNER

Het opbouwen van een goede en langdurige klantrelatie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom nemen we de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van onze producten erg serieus. Afspraak is afspraak.

VERANTWOORDELIJKHEID

Bij DelwiGroenink vinden we het belangrijk om maatschappelijk verantwoord en milieubewust te ondernemen. Deze verantwoordelijkheid nemen we door geheel zelfvoorzienend te zijn in ons energiegebruik met onze zonnepanelen. Hierdoor is onze machinefabriek volledig CO2 neutraal!

SAMEN ONTWIKKELEN

Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn van engineering tot oplevering. Er wordt voortdurend met u meegedacht over efficiënte toepassingen en opties om slimmer te produceren. De unieke lijnproductie zorgt hier voor flexibele mogelijkheden. We verbinden theorie met praktijk om zo samen tot het beste eindproduct te komen!

VAKMANSCHAP & INNOVATIE

Wij zijn van mening dat de juiste kwaliteit en deskundigheid alleen te behalen is door een combinatie van gemotiveerde, gecertificeerde vakmensen en moderne machines en systemen. Daarom blijven wij investeren in ons personeel en de laatste technologie.

SAMMENWERKINGSMENTALITEIT

De samenwerking tussen mens en machine is erg belangrijk bij DelwiGroenink. Door vakmensen samen te laten werken met moderne machines en robots doen wij ons uiterste best om u de meest innovatieve en kwalitatieve oplossing te bieden. Dit alles natuurlijk tegen een optimale kostprijs!

ALLES ONDER EÉN DAK

In 2018 hebben wij een nieuw concept ontwikkeld waarbij alle disciplines onder één dak kunnen worden uitgevoerd. Engineering, lasersnijden, kanten, zagen, verspanen, lassen, robotlassen, coating en montage worden bij dit unieke concept gecombineerd. Resultaat is dat u tijd, kosten en energie bespaart!

Missie-Visie-Bedrijfspand-Delwi-Bovenaf
Nieuwe-Pand-Zonnepanelen-Delwi-Groenink
ALLE DISCIPLINES