Bedrijfsprofiel

Expertise en ervaring

Machinefabriek Delwi /Groenink beschikt over een grote ervaring met de toelevering van componenten, onderdelen en speciale projecten. Daarnaast behoren machine -en apparatenbouw en het bouwen van complete installaties tot het vakgebied.

Expertise en ervaring  op het gebied van lassen, verspanen en frezen worden gecombineerd met een geavanceerd machinepark. Hiermee kunnen de meest uiteenlopende werkzaamheden worden uitgevoerd. De mens blijft daarbinnen voortdurend een centrale rol spelen. Daarom worden onze gemotiveerde medewerkers voortdurend geschoold, zodat kennis en deskundigheid op verschillende terreinen altijd actueel is.

De bedrijfshallen van Machinefabriek Delwi/Groenink beslaan een oppervlakte van 6.000 m2. Door de efficiënte indeling is er een perfecte logistieke routing voor de verschillende bewerkingen en de samenstelling van componenten, halffabricaten en projecten.
Van groot belang daarbij is de ver doorgevoerde automatisering. Door de koppeling tussen CAD en CAM alsmede de inzet van robots voor automatisch lassen, onderscheidt Machinefabriek Delwi/Groenink zich niet alleen door een voorsprong in techniek en kwaliteit, maar ook door een versnelling van het productieproces. Door deze combinatie is Delwi/Groenink in staat te kunnen concurreren met producenten en producten uit Oost-Europa en het Verre Oosten.

When man meets machine