Mig Mag Lassen

Veel ervaring met Mig Mag lassen

Binnen Delwi/Groenink is een grote ervaring met Mig Mag lassen. Naast het automatisch lassen, vormt het Mig Mag lassen een belangrijk onderdeel in het totale productieproces.
In geval speciale custom-made producten of kleinere series, zijn de ervaren en deskundige lassers in staat om met behulp van Mig Mag lassen kwalitatief hoogwaardig laswerk te leveren.

Mig Mag lassen is onmisbaar

Mig Mag lassen is onmisbaar om een compleet pallet aan mogelijkheden en oplossingen te bieden.Mig Mag lassen is een vorm van booglassen waarbij met een (elektrische) vlamboog de plaats wordt verhit waar de twee onderdelen met elkaar verbonden worden. Op die plaats ontstaat een  smeltbad van vloeibaar metaal. Als het materiaal is afgekoeld is er een verbinding.

Bij het Mig Mag lassen wordt extra materiaal toegevoerd in de vorm van een dunne metaaldraad dat op een rol in het lasapparaat aanwezig is.
Binnen Delwi/Groenink is er een grote ervaring en deskundigheid op het gebied van Mig Mag lassen en worden de lassers voortdurend door trainingen en cursussen verder geschoold.

Meer informatie over handmatig lassen

Wilt u meer informatie over onze kennis en mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Bekijk alle diensten van Delwi