Mig Mag lassen

Binnen Delwi/Groenink is een grote ervaring met Mig/Mag lassen. Naast het automatisch lassen, vormt het Mig/Mag lassen een belangrijk onderdeel in het totale productieproces.

In geval speciale custom-made producten of kleinere series, zijn de ervaren en deskundige lassers in staat om met behulp van Mig/Mag lassen kwalitatief hoogwaardig laswerk te leveren.

Mig/Mag lassen is onmisbaar om een compleet pallet aan mogelijkheden en oplossingen te bieden. Mig/Mag lassen is een vorm van booglassen waarbij met een (elektrische) vlamboog de plaats wordt verhit waar de twee onderdelen met elkaar verbonden worden. Op die plaats ontstaat een smeltbad van vloeibaar metaal. Als het materiaal is afgekoeld is er een verbinding.

Bij het Mig/Mag lassen wordt extra materiaal toegevoerd in de vorm van een dunne metaaldraad dat op een rol in het lasapparaat aanwezig is.

Binnen Delwi/Groenink is er een grote ervaring en deskundigheid op het gebied van Mig/Mag lassen en worden de lassers voortdurend door trainingen en cursussen verder geschoold.

Mig Mag Lassen Delwi Groenink
Mig Mag Lassen Gecertificeerd Delwi Groenink

Heeft u nog vragen?

Laat ons met u meedenken en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Engineering

Plaatwerkerij

Verspaning

Lasserij

Coating

Montage