Projecten

Inzicht in de wensen en eisen

Machinefabriek Delwi/Groenink heeft een uitstekende reputatie als betrouwbare partner bij uiteenlopende projecten. In diverse branches en sectoren  levert Delwi/Groenink advies, engineering en producten. Dat geldt voor de transportsector, de medische sector en de chip-industrie maar ook in de off-shore, energiemarkt, voedingsmiddelenindustrie en agrarische industrie heeft het bedrijf als toeleverancier een betrouwbaar imago.

Door met even veeleisende als uiteenlopende opdrachtgevers intensief samen te werken, heeft Delwi/Groenink naast kennis en ervaring  ook een goed inzicht in de wensen en eisen van de markt. Als co-maker wordt rekening gehouden met toepassingen, gebruik van  materialen, constructie en bewerkingen. Dit resulteert in uitgekiende componenten en processen.  En producten die, waar mogelijk besparingen opleveren! Daarbij kan gedacht worden aan lichtere constructies.

Machinefabriek Delwi/Groenink ontwikkelt en produceert seriematige producten maar ook specials, waarbij tailormade ontworpen en geproduceerd wordt.  De voorwaarden zijn aanwezig:  kennis en ervaring, geavanceerde 3D CAD-systemen, lasrobots, deskundige engineers en een moderne volledig geoutilleerde machinefabriek.

Delwi/Groenink Machinefabriek biedt in alle processen een meerwaarde. Door het samenspel tussen mens, machines en materiaal. En vooral: door mee te denken met de klant vanuit een proactieve houding. Alleen dan wordt het beste eindproduct gemaakt!

When man meets machine!

Voor meer informatie kunt u hier een PDF bestand downloaden.

When man meets machine