Cnc Frezen

Delwi/Groenink Machinefabriek beschikt over moderne Mazak draai-en freesbanken. Deze CNC-gestuurde machines zijn in staat om in snelle doorlooptijden nagenoeg alle bewerkingen uit te voeren op het gebied van CNC frezen.
Door de toepassing van moderne automatiseringssystemen wordt het mogelijk gemaakt om geheel volgens de wens van de klant producten in kleinere en grotere series te produceren. Uitgangspunten bij CNC frezen zijn kwaliteit en op de afgesproken tijd leveren.

CNC frezen voor veeleisende relaties

Delwi/Groenink beschikt over de juiste mensen en machines op voor veeleisende opdrachtgevers te werken. Bijhet CNC frezen worden de eindproducten met de allerhoogste nauwkeurigheid vervaardig. Ook hierbij realiseren wij ons voortdurend welke eisen gesteld worden aan het materiaal en het gerede product.

CNC frezen wordt binnen ons bedrijf uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers in al even uiteenlopende sectoren, variƫrend van de olie-en gassector, de farmaceutische branche en de voedingsmiddelenindustrie, om maar enkele sectoren te noemen.

Meer informatie over CNC frezen

Wilt u meer weten over CNC frezen, neem dan contact met ons op.

When man meets machine