Meer informatie

CNC draaien

CNC draaien is voor Delwi/Groenink één van de kernactiviteiten. Met behulp van moderne CNC draaibanken kunnen uiterst nauwkeurig uiteenlopende werkstukken worden gemaakt.
Seriematig in kleinere en grotere aantallen of enkelstuks.

Lees meer over CNC draaien:


CNC frezen

Dankzij de kennis en ervaring binnen Delwi/Groenink  op het gebied van verspanende technieken, is Delwi/Groenink Machinefabriek voor veeleisende opdrachtgevers ene betrouwbare partner.
Meedenken, op tijd leveren en een hoge kwaliteit zijn steekhoudend.

Lees meer over CNC frezen:


Automatisch lassen

Als het om automatisch lassen gaat speelt Delwi/Groenink voortdurend in op zowel innovatie als wensen en eisen van de markt. Door de uitgekiende configuraties van lasapparatuur voor automatisch lassen, is Delwi/Groenink in staat om tegen beheersbare kosten en met snelle levertijden opdrachten uit te voeren.

Lees meer over automatisch lassen:


Mig Mag lassen

Mig Mag lassen is een kwestie van handwerk. En dat betekent dat de ervaring en kunde van de lasser een grote rol speelt. Bij Delwi/Groenink wordt die ervaring en deskundigheid gekoesterd omdat Mig Mag lassen een belangrijk onderdeel vormt van een totaal proces.

Lees meer over Mig Mag lassen:


Plaatwerk lassen

Voor opdrachtgevers is plaatwerk meer dan een kwestie van stukken staal. Vooraf goed overleggen, inventariseren of besparingen mogelijk zijn in materiaal en arbeidsuren zijn evenzeer van belang. Het is een onderscheidend kenmerk van Delwi/Groenink: meedenken met de opdrachtgever. Ook als het om plaatwerk lassen gaat.

Lees meer over plaatwerk lassen:


Machinebouw

Op het gebied van machinebouw heeft Delwi/Groenink een uitstekende reputatie opgebouwd. Voor veeleisende klanten in uiteenlopende branches is ons bedrijf al vele jaren het vaste aanspreekpunt. Wanneer degelijkheid, kwaliteit en nauwkeurigheid absolute voorwaarden zijn, is Delwi/Groenink Machinefabriek de onvoorwaardelijke partner!

Lees meer over machinebouw:

When man meets machine