Keurmerken en certificeringen

De producten die door Delwi/Groenink Machinefabriek worden vervaardigd zijn terug te vinden in diverse sectoren, waar hoogwaardige kwaliteitseisen worden gesteld. Dit varieert van de medische sector en chip-industrie tot de energiemarkt, voedingsmiddelenindustrie en petrochemie. Voor al deze opdrachtgevers beschikt Delwi/Groenink Machinefabriek over tal van keurmerken en certificeringen. Een bewijs van kwaliteit en kwaliteitsborging!


CE-keurmerk
www.egadvies.nl
Een groot aantal industriële en consumentenproducten moeten binnen Europa zijn voorzien van de CE-markering. Door het aanbrengen van deze markering laat de fabrikant zien dat zijn product voldoet aan de fundamentele gezondheids- en veiligheidseisen zoals die zijn vastgelegd in Europese richtlijnen. Producten die niet onder deze richtlijnen vallen mogen geen CE-markering dragen.


GS (Geprufte Sicherheit)
Het "GS"-keurmerk (Geprüfte Sicherheit) is een waarborg voor zekerheid en veiligheid.


Laskeurmerk (Loyds)
www.stoomwezen.nl
Stoomwezen is al 150 jaar een begrip op het gebied van de beoordeling, inspectie en certificering van drukapparatuur.


Nederlands Instituut voor Lastechniek
www.nil.nl
Het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) is een onafhankelijke stichting die de collectieve belangen behartigt van Nederlandse bedrijven, instellingen en personen, die werkzaam zijn op het gebied van het verbinden van materialen.


MME (Materiaal Meeting en Testgroep) Laskeurmerk
www.mme-group.com/nl/
De MME-Groep is een unieke combinatie van productie-, handels- en dienstverlenende bedrijven. Ontdek hoe MME al meer dan 40 jaar succesvol haar bedrijfsmotto "A longer life" toepast.


NEN EN 287-2
www.nen.nl
Het Nederlands Normalisatie-instituutNormalisatie is het proces waarbij op nationaal, Europees of mondiaal niveau afspraken worden gemaakt tussen belanghebbende partijen over de (technische) specificaties van een product, dienst of bedrijfsproces. Belanghebbende partijen kunnen zowel bedrijven, als overheden of consumentenorganisaties zijn. Het document waarin de afspraak wordt vastgelegd, wordt een norm genoemd.


TÜV Nederland
www.tuv.nl
TÜV Nederland, een 100% dochteronderneming van RWTÜV, is gevestigd in Best en werkt momenteel met ruim 55 werknemers aan certificaties, keuringen en trainingen op het gebied van systemen, producten, performance, processen en personen.


RWTÜV
www.rwtuev.com
Onder het motto ‘Better, Closer, More’, voorziet RWTÜV haar klanten in jarenlange expertise en een breed scala aan vakdeskundigheid. Met technische inspecties als kernactiviteit, heeft RWTÜV AG zich in de 130 jaar lange geschiedenis ontwikkeld tot een service provider met internationaal opererende vestigingen.

When man meets machine