Robotlassen

Robotlassen met uitgebalanceerde configuraties

Als het om robot lassen gaat speelt Delwi/Groenink voortdurend in op zowel innovatie als wensen en eisen van de markt. Door de uitgekiende configuraties van lasapparatuur voor automatisch lassen, is Delwi/Groenink in staat om tegen beheersbare kosten en met snelle levertijden opdrachten uit te voeren.

Voordelen van robotlassen

Machinefabriek Delwi/Groenink beschikt over drie geautomatiseerde lasrobots.
Door de uitgebalanceerde configuraties kunnen hiermee de meest uiteenlopende en hoogwaardige laswerkzaamheden worden uitgevoerd. De inzet van de lasrobots heeft voor de interne organisatie grote voordelen op het terrein van:

  • Gegarandeerde en constante kwaliteit
  • Snelheid
  • Besparing op menselijke arbeid

Voordelen van robotlassen die uiteindelijk ook voor de opdrachtgever van belang zijn. Temeer omdat het toepassen van robotlassen naast een perfect eindproduct ook geleid heeft tot een nieuwe visie op het totale productieproces. Dat geldt uiteraard voor alle werkzaamheden, waaronder plaatwerk lassen.

Automatisch lassen met hoge doorloopsnelheid

Voor het robotlassen maakt Delwi/Groenink gebruik van drie verschillende installaties. Met deze installaties voor automatisch lassen wordt afzonderlijk of in combinatie een hoge doorloopsnelheid bereikt.  Dit mede dankzij het tandemsysteem, waarbij volautomatisch gewisseld kan worden tussen een enkel of dubbel laspistool.

Meer informatie over robotlassen

Dankzij het robotlassen bereikt u samen met Delwi/Groenink een kwalitatieve meerwaarde en een significante kostenbesparing. Wilt u meer informatie over de voordelen van robotlassen, neem dan contact met ons op.


Een uitgebreidere versie van deze tekst kunt u hier downloaden.

 

 

When man meets machine