Engineering

Slimmer en beter design door engineering! 

Machinefabriek Delwi/Groenink wil zich niet alleen onderscheiden op kwaliteit, snelle levertijden en betrouwbaarheid. Juist de stappen voorafgaande aan  het productieproces, zijn van groot belang om tot een optimaal eindresultaat te komen.
Dat betekent slimmer en beter design. Delwi/Groenink heeft daarin geïnvesteerd. Als specialist in het brede veld van machine- en componentenbouw, laswerk, plaatbewerking en constructie neemt Delwi/Groenink  een grote rol op zich met engineering als  belangrijk speerpunt.

De basis voor onze engineering is efficiënter omgaan met materialen, mogelijkheden en productiecapaciteit. Zo komen wij samen met opdrachtgevers tot een optimaal product. Binnen het hele traject levert Machinefabriek Delwi/Groenink toegevoegde waarde. Niet alleen door de gedeeltelijke of gehele engineering op zich te nemen, maar vooral door verder te denken.

Het ontwerpen van een constructie is meer dan het samenstellen van elementen. Het vraagt net zo goed om intelligentie en vindingrijkheid als om moderne en krachtige 3D CAD-systemen. Opdrachtgevers verwachten initiatieven, ideeën en oplossingen. Efficiënter omgaan met materiaal en slimmer design  leiden in de productie tot kortere doorlooptijden, beheersbare kosten en producten, die zich in de dagelijkse praktijk bewijzen.

Machinefabriek Delwi/Groenink is een co-maker in de meeste letterlijke zin!

Een uitgebreidere versie van deze tekst kunt u hier downloaden.

When man meets machine